fixed louvres

← Back to Projects

Pimpama Junction Retail

Vertical Blades

Pimpama Retail Centre embodies all the principles of sub-tropical design, innovative architecture and shopping centre functionality.

Louvreclad installed the vertical blade feature screens which provide a fresh and vibrant look adding a touch of excitement to an otherwise modest building.

Four different green colours add appeal and angled blade patterns were also used to exhibit the architect’s striking design which matches the Woolworths logo colours.

Louvreclad also supplied and installed acoustic and plant room louvres to the roof. An outstanding design with positive impact.

Location

Cnr Yawalpah Road & Dixon Drive – Pimpama, QLD

Builder

Hutchinson Builders

Architect

TRG Architects

Products

Finishes

  • Dulux® Moss Green powder coated aluminium finish
  • Dulux® Kikuyu powder coated aluminium finish
  • Dulux® Lime Green powder coated aluminium finish
  • Dulux® Glacier powder coated aluminium finish
  • Colorbond® XRW Surfmist