Custom built fabric sunshades bespoke circular gold balustrading bespoke circular gold balustrading custom balustrading State-of-the-art Screening State-of-the-art Screening

← Back to Projects

Paling Court Aged Care

State-of-the-art Building Screening

Working with Grindley Construction on the state-of-the-art Paling Court Aged Care facility was a challenging project which included 130 suites over multiple story’s,  designed for all levels of quality care in a home-like environment.

Louvreclad provided Paling Court with the entire sun screening package from start to finish. This included working closely with Jackson Teece architects to come up with a bespoke design, which was then manufactured in-house.  Installation of all shading included the shadecloth screening and louvre requirements.

Custom built fabric sunshades make an attractive entry into the facility and a bespoke circular gold sun screening, provided an eye-catching finish to the building.
Nexus Series® Louvres were used on the lower levels to provide privacy and protection to plant rooms.

Overall, a fantastic project which Louvreclad were proud to be part of.

 

Location

Paling Court Aged Care

90 Weromi Rd, Grasmere, NSW

Builder

Grindley Construction

Architect

Jackson Teece

Products

Finishes

Dulux Eternity Zeus Grey Satin
Dulux Eternity Charcoal Pearl Satin
Tubes: Evershield Sovereign Gold E78GM