sun blades

← Back to Projects

Springvale Botanical Cemetery

A custom designed masterpiece of stunning sun blades to suit the beautiful surroundings of  ‘The Clarence Reardon Centre’.
Springvale Cemetery used custom designed sun blades and fixing mullions to create an effect that exudes peace and serenity to the surrounding landcsape, the patrons and the Centre.

Louvreclad worked closely with the window manufacturer to achieve a seamless finish utilising a hidden mounting system incorporated within the window mullions.
This took careful design and implementation as the feature sun blades and mullions can be seen from internal and external patrons.

A stunning result to carefully considered detail which reflects the passing of time and celebration of life.

 

 

Location

Springvale VIC 3171

Builder

ADCO

Architect

GHD Woodhead

Products

  • Custom Sun Blades

Finishes

Dulux – Precious Platypus Kinetic